Mas Postius - Turisme rural i ramader

Serveis

ÀPATS

La nostra cuina és casolana i variada, als nostres menús sempre trobareu alguna cosa de peix, cassola i brasa. Qualsevol consulta ens ho comuniqueu i adaptem el menú a les vostres necessitats.

DINAR I SOPAR PER HOSTES 22 €

DINAR I SOPAR PER VISITANTS 25 €

*El menú inclou postres, pa, aigua i vi de la casa. Les begudes, els licors i els cafès van apart.

I.V.A. INCLÒS

Horari Dinar de 14:00 a 16:00

Horari Sopar: de 21:00 a 23:00

CELEBRACIONS

Des de Mas Postius volem donar suport en el que respecta la gestió d’esdeveniments, celebracions familiars, privades o actes diversos per a grups. Volem que gaudeixi del seu dia en un espai autèntic i fascinant, fent de l’estada una experiència única.

Quina es la seva idea? No dubteu en explicar-nos-la i nosaltres ens encarreguem de fer-la realitat!

ESMORZARS

Oferim cuina casolana i tradicional, esmorzars amb fusta d’embotits, galtes de porc, carn a la brasa, mongetes, cigrons…

L’esmorzar dels nostres hostes està inclòs al preu de les habitacions.

Pels nostres visitants recomanem que abans de venir ens truquin per informar-los si hi ha lloc i puguin reservar taula per esmorzar, dinar o sopar.

ESMORZAR HOSTES INCLÒS AL PREU HABITACIÓ

ESMORZAR VISITANTS 12 €

ESMORZAR de 9:00 a 11:00

LLOGUER DE BICICLETES

De de Mas Postius, amb l’ànim de donar el màxim servei als nostres clients,  oferim el servei de lloguer de diferents tipus de bicicletes. -Mig dia 15€ -Dia sencer 30€

PISCINA

La piscina està situada al costat de la casa, on antigament hi havia l’hort de les faves. Disposa d’una coberta mòbil que fa que l’interior es mantingui una temperatura ideal perquè durant els mesos de més fred els nostres hostes es puguin banyar. L’efecte hivernacle que es produeix amb el contacte dels rajos del sol en la coberta provoca el manteniment d’una temperatura agradable dins la coberta i al mateix temps dins l’aigua. Durant els mesos d’hivern la temperatura de l’aigua pot estar entre 14º i  20º.

PISCINA COBERTA HOSTES GRATUÏT

PISCINA COBERTA VISITANTS

6 € / ADULTS

3€ / NENS