Mas Postius - Turisme rural i ramader

Serveis

Àpats i Celebracions

Vols que les teves celebracions familiars siguin més especials? Fem des d’un dinar o sopar familiar fins a un casament  informal, som flexibles i ens adaptem a les necessitats del nostre client. 

Casaments, comunions, batejos, aniversaris i tot tipus de celebracions informals. A casa nostra us ajudem en la preparació dels vostres esdeveniments més importants.

Quina es la seva idea? Expliqueu-nos-la i nosaltres ens encarreguem de fer-la realitat.

La nostra cuina és casolana i variada, als nostres menús sempre trobareu alguna cosa de peix, cassola i brasa. Si teniu qualsevol problema alimentari ens ho feu saber i adaptem el menú a les vostre necesitats.

DINAR I SOPAR PER HOSTES 20 €

DINAR I SOPAR PER VISITANTS 22 €

POSTRE, PA, VI DE LA CASA I AIGUA INCLOS AL MENÚ

BEGUDES, VINS VARIS, CAFES I LICORS APART

I.V.A. INCLÒS

HORARI DINAR de 13:30 a 15:30

HORARI SOPAR: de 20:30 a 22:30

Disposem de un microones que en el cas que necesiteu escalfar aliments per infants us el podem posar a l’habitació.

Esmorzars

Oferim cuina casolana i tradicional, esmorzars amb fusta d’embotits, galtes de porc, carn a la brasa, mongetes, cigrons, calçots,….

L’esmorzar dels nostres hostes està inclòs al preu de les habitacions i els menus diaris del dinar i del sopar van a part.

Als nostres visitants recomanem que abans de venir ens truqueu per informar-vos si hi ha lloc, i reserveu taula per esmorzar, dinar o sopar.

ESMORZAR HOSTES INCLÒS AL PREU HABITACIÓ

ESMORZAR VISITANTS 10 €

ESMORZAR de 8:30 a 10:30

Lloguer de bicicletes

De de Mas Postius, amb l’ànim de donar el màxim servei als nostres clients,  oferim el servei de lloguer de diferents tipus de bicicletes.

Piscina

La piscina està situada al costat de la casa a on antigament hi havia l’hort de les faves i disposa d’una coberta mòbil que fa, que a l’interior es mantingui una temperatura ideal perquè durant els mesos de més fred els nostres hostes es puguin banyar. L’efecte hivernacle que es produeix amb el contacte dels rajos del sol en la coberta provoca el manteniment d’una temperatura agradable dins la coberta i al mateix temps dins l’aigua. Durant els mesos d’hivern la temperatura de l’aigua pot estar entre 14º i  20º.

PISCINA COBERTA HOSTES GRATUÏT

PISCINA COBERTA VISITANTS

6 € / ADULTS

3€ / NENS